Tréning és csapatépítő

  

Belső képzések, tréningek és csapatépítő programok lebonyolítása esetén is a D50 lehet a jó megoldás.

Képzésekhez 20 főtől, 200 főig biztosítunk az Önök részére termeket, egyszerre akár 4 külön témában is folyhatnak az oktatások. 

Esztergom termünkben 200 fő elfér széksoros elrendezéssel. A hatalmas kivetítő vásznon, és kiegészítő LED megjelenítőinken garantáltan látni fogja minden résztvevő a prezentációkat.

Pest, Buda és Óbuda termeinkben további előadások, és workshopok tarthatóak, akár a képzés programjával párhuzamosan termenként 20 főtől 80-90 főig. 

Ha csapatépítésre van szükség, akkor a közeli Városliget remek terepet nyújt a közös szabadtéri programokra, a közeli belváros pedig a városi nyomozásra ad lehetőséget, míg a D50 a beltéri képzések bázisaként szolgál. Rossz idő esetén sincs veszve a program, „B” tervként a D50-ben a pincétől a padlásig több ezer négyzetméter áll rendelkezésre állomásokkal tűzdelt izgalmas beltéri  csapatépítő játékok lebonyolítására.

A vidéki kollégák, vagy a külföldi trénerek szállása a D50 minden igényt kielégítő szobáiban a tréning előtt és után is megoldható, sőt még a reptéri transzferben is segítünk szükség esetén. 

A parkolás gondját is levesszük megrendelőink válláról, a tréning időtartamára parkolóhelyet biztosítunk a kollégáknak és trénereknek egyaránt, akár több tucat személyautó részére is.

Saját konyhai és  bankett hátterünkkel házon belül megoldjuk a vendéglátási igényeiket legyen szó egy egyszerű kávészünetről, állófogadásról, VIP cateringről vagy egy bemutatóval egybekötött borvacsoráról.