Konferencia

Évtizedes tapasztalatunk és a konferenciák szervezőinek visszajelzései alapján az a kényelmetlen igazság, hogy hiába lett Budapest konferencia főváros, a rendelkezésre álló helyszínek kínálata a 80 – 200 fős kategóriában sok kompromisszumot kíván a cégektől.

Ne kössön kellemetlen kompromisszumokat!

A D50 konferencia termeiben úgy tarthatja meg üzleti rendezvényét, ahogy megálmodta.

Esztergom termünkben akár 200 fő elfér széksoros elrendezéssel, hatalmas kivetítő vásznon, és kiegészítő LED megjelenítőinken garantáltan látni fogja minden résztvevő a prezentációkat.

Pest, Buda és Óbuda termeinkben további előadások, és workshopok tarthatóak, akár a konferencia programjával párhuzamosan termenként 20 főtől 80-90 főig. 

Az előadók vezeték nélkül tudnak csatlakozni minden termünkben a projektorra.

A parkolás gondját is levesszük megrendelőink válláról, rendezvényük időtartamára parkolóhelyet biztosítunk a szervezőknek és előadóknak egyaránt, akár 20-25 személyautó részére is.

Saját konyhai és  bankett hátterünkkel házon belül megoldjuk a vendéglátási igényeiket legyen szó egy egyszerű kávészünetről, állófogadásról, VIP cateringről vagy egy bemutatóval egybekötött borvacsoráról.

Akkor sincs gond, ha Önnek saját bejáratott vendéglátó partnere van, őket is szívesen látjuk. A D50 nyitott bármilyen külső szolgáltató befogadására.

Az ország távolabbi részéből, vagy külföldről érkező vendégeiknek a D50 minden igényt kielégítő szobáiban a konferencia előtt és után is tudunk szállást biztosítani, sőt még a reptéri transzferben is segítünk szükség esetén.