Esküvő

Szeretné esküvőjét Budapesten tartani, de nem akar lemondani a vidéki helyszínek előnyeiről?

A D50-ben minden megvan, ami egy esküvőhöz szükséges.

Esztergom termünkben elegáns körasztalos ültetéssel akár 150-160 fő is leültethető egy légtérben, míg a lobbyban zajlik a buli és a tánc, az asztaloknál nyugodtan tudnak beszélgetni a z idősebb vendégek.

A Pest, vagy Buda termünkben eközben a gyerekeknek tudunk csendesebb környezetet biztosítani, és akár animátori felügyelet mellett játszhatnak egész este, míg a felnőttek szórakoznak.

Külföldről, vagy vidékről érkező rokonoknak sem kell szállást és transzfert keresni, mert 36 szobánk az Önök és vendégeiknek rendelkezésére áll akár több napos tartózkodásra is. Miért ne kössék össze az esküvőt a messziről érkezett vendégek egy városnézéssel, sétával a megújuló Városliget fái alatt, vagy egy regeneráló fürdéssel a Széchenyi fürdőben.

Az esküvői fotózáshoz sem kell kocsiba ülni, hiszen mindössze 100 méterre találhatóak a Városliget parkjai, melyek kitűnő hátteret adnak a felejthetetlen nap emlékét megörökítő fotózáshoz.

Annak ellenére, hogy a belvárosban vagyunk, a parkolással sem lesz gond, ha a D50-et választják a nagy napra, mert belső udvarunkon és mélygarázsunkban akár két tucat autónak is tudunk parkoló helyet biztosítani.

Saját konyhánk tapasztalt személyzete egy percre se hagyja nélkülözni a vendégeket. Bármilyen étkezést, menüsort szeretnének, séfünk alig várja, hogy elkészítse Önöknek.

A minimalista és fúziós konyharemekektől a magyaros vagy tájjellegű ételekig bármi az Önök vágya, frissen helyben készítve tálaljuk fel a vendégeknek.  

A D50 épületében egy hangulatos, felszentelt kápolna is helyet kapott, így az egyházi szertartások is keresztelők is megtarthatóak a falaink között. 

Kérjen ajánlatot, vagy látogasson meg minket, hogy a vágyott időpontot le ne foglalják Önök előtt.