Céges rendezvény

Egy üzleti vállalkozás életében nagyon sok ünnepelni való esemény fordul elő. Ismerjük, és szeretjük a céges rendezvények világát.

A D50 épülete és csapata felkészült arra, hogy az Önök vállalkozása emlékezetessé tegye a közös ünnepeiket a dolgozóknak, vagy méltóképpen köszönje meg partnereinek a közös munkát.

Esztergom termünkben elegáns körasztalos ültetéssel akár 150-160 fő is leültethető egy légtérben, míg a lobbyban zajlik a buli és a tánc.

Díjátadásokhoz, programokhoz, műsorokhoz rendelkezünk színpaddal, az elegáns gálavacsorákhoz biztosítjuk a körasztalokat, székeket terítéket. Itt tényleg minden adott az Önök sikeres rendezvényéhez.

Külföldről, vagy vidékről érkező kollégáknak és vendégeknek sem kell szállást keresni, mert 36 szobánk az Önök és vendégeiknek rendelkezésére áll több napos tartózkodásra is. 

Miért ne kössék össze a céges rendezvényt a messziről érkezett vendégek egy városnézéssel, sétával a megújuló Városliget fái alatt, vagy egy regeneráló fürdéssel a Széchenyi fürdőben?

Annak ellenére, hogy a belvárosban vagyunk, a parkolással sem lesz gond, ha a D50-et választják a belső udvarunkon és mélygarázsunkban 20-25 autónak is tudunk parkoló helyet biztosítani.

Saját konyhai és bankett hátterünkkel házon belül megoldjuk a vendéglátási igényeiket legyen szó egy egyszerű kávészünetről, állófogadásról, VIP cateringről, díszvacsoráról vagy egy bemutatóval egybekötött borkóstolóról.

A minimalista és fúziós konyha remekeitől a magyaros vagy tájjellegű ételekig bármi is az Önök igénye, frissen helyben készítve tálaljuk fel a vendégeknek.

Akkor sincs gond, ha Önnek saját bejáratott vendéglátó partnere van, Őket is szívesen látjuk. 

A D50 nyitott bármilyen külső szolgáltató befogadására.